Fang sol. Spre lys!
Fang solstråler i denne boksen og spre kos, varme og lys! Når solen har gått ned i horisonten, setter du på boksens lokk og dermed har du en liten boks full av sol!


Svevende lanterne
Vakkert, stille og lett stiger denne lanternen mot himmelen når du tenner den!


Borat Mankini
Østeuropeisk tekstilindustri på sitt beste i form av en Borat Mankini! En julegave til den modige mann!
Julekort


Julekort er en viktig del av norsk juletradisjon. Hvert år sendes det utallige julekort på kryss og tvers av landet. Julekortet er en rimelig måte å vise omtanke for venner og bekjente og for å fortelle dem hvor mye de betyr for deg, noe man ikke alltid får tid til i en ellers hektisk hverdag.

Det finnes mange ulike typer julekort. Noen velger julekort med bilde av familien. Disse julekortene kan også fås med ferdigskrevet tekst og er svært populære blant travle barnefamilier. Vis frem din nye øyensten, eller gå til fotografen og få tatt et bilde av hele familien. Julekort med bilde er en sikker vinner hos besteforeldre og andre stolte slektninger.

Ønsker du derimot å bruke tid på selve julekortlagingen, kan du lage egne julekort med personlige hilsener til alle du kjenner. Få med deg barna og skap en ny tradisjon. Tegn og mal, klipp og lim, bare fantasien setter grenser når du lager dine egne julekort. La gjerne barna få boltre seg med selve kortlagingen, mens du kan skrive en liten personlig hilsen på hvert kort. En morsom juletradisjon for store og små.

Du kan også skrive et lengre, utdypende fellesbrev som sendes ut til alle, for slik å oppdatere om hva som har skjedd i året som har gått. Skriv litt om jobben og litt om hverdagen, og husk å få med milepælene fra barnas liv. Skriv om første skoledag eller hvordan minstemann liker seg i barnehagen, om hverdagslivets små gleder og sorger.

For å gjøre det så enkelt som mulig, finner du ferdigkjøpte kort med ulike julemotiv hos bokhandleren eller i en større dagligvarebutikk. På disse kortene er det vanligvis akkurat nok plass til å skrive en kort, personlig hilsen på baksiden.

Det er i grunn ikke så nøye akkurat hvilke julekort du velger. Men hvis du er en av dem som ikke helt har kommet i gang med tradisjonen enda – start i år! Overrask venner og bekjente med et ekstra julekort. Vedlikehold en gammel og god norsk tradisjon og vis dine venner hvor viktige de er for deg! Julekort er et svært godt alternativ til unødvendige julegaver, og på denne måten får du mulighet til å holde kontakten med enda flere av gamle venner og bekjente.Sett karakter på denne post, hva syns du?
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 har satt karakter, gjennomsnitt: 3.00 av 5)
Loading...


Skicka in tips

Ditt navn

E-mail (publiceras ej)

Site