Fang sol. Spre lys!
Fang solstråler i denne boksen og spre kos, varme og lys! Når solen har gått ned i horisonten, setter du på boksens lokk og dermed har du en liten boks full av sol!


Svevende lanterne
Vakkert, stille og lett stiger denne lanternen mot himmelen når du tenner den!


Borat Mankini
Østeuropeisk tekstilindustri på sitt beste i form av en Borat Mankini! En julegave til den modige mann!
Juleferiens 5 beste reisemål


De senere årene er det stadig blitt flere som velger å reise bort i juleferien. Vi har satt sammen en liten liste over 5 flotte reisemål i julen, med reisemål både for dere som ønsker å beholde en hvit jul og for dere som drømmer om sol og varme!

  •  Las Palmas: Las Palmas er en del av det svært populære reisemålet Gran Canaria, som lenge har vært en favoritt blant norske barnefamilier. Kom deg vekk fra julestresset og nyt heller de lange, kritthvite sandstrendene eller en avkjølende drink ved bassenget. Las Palmas er Spanias syvende største by, med mer å by på enn bare sol og strender. Her finner du et yrende byliv, massevis av shoppingmuligheter og gunstige priser. For ikke å glemme alle barene og pubene, mange med livemusikk. Velg blant tradisjonell spansk eller internasjonal mat, og skulle du savne julematen når julaften nærmer seg, så finnes det også skandinaviske restauranter som tilbyr både ribbe og medisterpølser.
  • Salzburg: Salzburg i Østerrike er perfekt for dere som ønsker å komme dere vekk fra julestresset hjemme, men som ikke ønsker å gi slipp på den gode julestemningen. Den vakre alpebyen byr på alt fra topp moderne skianlegg, flott arkitektur og utrolig natur. Salzburg er fødebyen til Mozart, og hans gamle bosted er nå gjort om til museum. Et perfekt sted for å lene seg tilbake og virkelig nyte julen.
  • Thailand: Julen er den beste tiden å reise til Thailand. Her får du behagelig klima og masse morsomme aktiviteter. Ta deg også en tur til Bangkok, en verdensmetropol uten sidestykke. Her finner du alt du kan ønske deg. Fra billig elektronikk til haute couture mote! Prøv ut de ulike smakene i det thailandske kjøkken eller ta julemiddagen på en norsk restaurant hvis du ønsker å beholde litt av den tradisjonelle julestemningen. Thailand tilbyr også utallige spa og helsesenter for dere som virkelig ønsker å koble av i juleferien.
  • Kairo: Hovedstaden i Egypt og den største byen i hele Afrika. Her blandes nytt og gammelt, modernitet og tradisjoner i en eksotisk miks. Ta deg en tur til basarene i gamlebyen før du på kvelden kan nyte det internasjonale kjøkken og utallige barer hvor festen varer hele natten. Kairo tilbyr behagelig klima, avslapping og historiske severdigheter hånd i hånd.
  • Hytta: Ønsker du å komme deg unna stresset i byen? Ta med hele familien og dra på hyttetur. Finn tilbake til den gamle julegleden og sett av kvalitetstid med barna. Gå lange skiturer, lag en stor snømann og spill brettspill mens dere nyter stillheten på fjellet! Du trenger ikke reise utenlands for å komme deg bort i julen!


Sett karakter på denne post, hva syns du?
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 har satt karakter, gjennomsnitt: 3.00 av 5)
Loading...


Skicka in tips

Ditt navn

E-mail (publiceras ej)

Site