Varmetøfler
90 sekunder i mikroen og du har gode varme tøfler i ca 2 timer!


Fang sol. Spre lys!
Fang solstråler i denne boksen og spre kos, varme og lys! Når solen har gått ned i horisonten, setter du på boksens lokk og dermed har du en liten boks full av sol!


Svevende lanterne
Vakkert, stille og lett stiger denne lanternen mot himmelen når du tenner den!


Polaroid
En klassiker: Se noe, ta et bilde, få ut bildet, se på det!


Borat Mankini
Østeuropeisk tekstilindustri på sitt beste i form av en Borat Mankini! En julegave til den modige mann!
Å lage egne julegaver


JulegaverÅ lage egne julegaver er ikke så vanskelig. Ved å lage egne julegaver, kan man spare penger og dermed fikse billige julegaver. Men du kan også lage personlige gaver som virkelig passer mottakeren. Det er egentlig ingen grenser for hva du kan finne på. Det er bare din egen fantasi og økonomi som setter en stopper for hvilke julegaver du kan lage og gi bort.

Spiselige julegaver
En kategori av gaver du kan lage selv er de som er spiselige. Eksempelvis kan man bake kaker og boller og gi bort, eller lage sin egen juice og gi den bort. Julegodter er selvsagt populært ved juletider. Du kan også velge å ta en kurv eller lignende og fylle den med alt mulig av spiselige gaver. Det kan være ost og kjeks, frukt, vin, kjøtt eller søtsaker av noe slag. For å gjøre det hele ekstra festlig, du kan ta cellofan og pakke inn kurven og deretter binde det hele sammen med en vakker sløyfe. Til studenten eller pensjonisten som ikke selv vil eller ikke selv er i stand til å lage mat, kan du rett og slett lage posjonerpakninger med mat og gi bort. En fryser full av god hjemmelaget mat vil ikke mange si nei takk til.

Håndtverk
Allerede i barnehagen laget man perleplater og tegnet fine tegninger som man så ga bort. På skolen laget man julegaver i kunst- og håndtverkstimene. Denne trenden kan fint videreføres som voksen.
Hvis du liker å pusle eller liker håndarbeid, finnes det mange ting du kan lage og gi bort. Du kan snekre, hekle, strikke, sy, lage smykker, skape i leire, smi, og mye mer. På den måten kan du virkelig lage personlige gaver i akkurat den fargen og i den designen som appellerer best til mottakeren.

Spaprodukter
I dagens stressende samfunn verdsetter de aller fleste å få produkter som tillater dem å skjemme bort seg selv. Du kan gi bort alt fra et selvlaget gavekort hvor du lover massasje til mottakeren, til å sette sammen en kurv med produkter ment for en spa-kveld. Badebomber og kremer kan man også lage selv, så får man akkurat den duften som mottakeren liker best.

Fotoprodukter
På nettet finnes en mengde selskaper som tilbyr fremkalling av digitalbilder. Disse selskapene tilbyr også mange andre produkter basert på dine egne bilder. Du kan lage fotobøker, fotokalendere, krus, puslespill, musematter, t-skjorter, forstørrelser og mye mer. På den måten kan du skape egne julegaver som ikke bare er personlig, men også gir minner for livet. Bare sørg for å bestill i god tid på forhånd slik at du virkelig rekker å få julegavene før jul.Sett karakter på denne post, hva syns du?
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (14 har satt karakter, gjennomsnitt: 3.57 av 5)
Loading...


Skicka in tips

Ditt navn

E-mail (publiceras ej)

Site